Vi får i disse dager produsert vår egen manuelle bypass-bryter. Og som nevnt i tidligere innlegg, er en manuell bypassbryter en viktig del i en UPS installasjon. Dette fordi den er nødvendig for å utføre rutinemessig vedlikehold eller service uten å gjøre lasten strømløs.

For de observante, så er det ikke noen stor nyhet at vi fører bypassbryter i 1-3kVA segmentet. Nyheten her, er at vi nå får produsert vår egen. Noe som også påvirker prisen. Fra å tilby denne type type produkt til en veil pris 2.900,- ……kan vi nå selge disse til en langt mer attraktiv pris.

Det er klart man sparer kostnader ved å produsere dette selv, men det setter krav til at man tar sats og selvfølgelig produserer et vist antall pr produksjon. Og når vi da først har tatt steget, kan vi også introdusere et fantastisk produkt en meget attraktiv pris.

Om du ikke er sikker på hva er bypassbryter er, så kan du bare lese vårt forrige innlegg om dette http://iloapp.powersource.no/blog/blogg?Home&post=5

Så…prisen..hva er prisen tenker du sikker nå. Jo…Ved å kutte i alle ledd, så kan vi selge vår nye manuell bypass (BP PS) til den nette sum av KUN 900,- ekskl mva

Nå er i alle fall ikke prisen et argument. For ikke å gå til anskaffelse av dette tilleggsproduktet når man vurderer innkjøp av en 1-3 kVA UPS.

Produktet ligger foreløpig ikke ute for salg. Men er du interessert, så tar du bare kontakt ved å sende oss en epost. Slik at vi kan legge dere til listen av de som først får beskjed når disse ankommer lager.