AC/DC

Vi leverer et bredt spekter av AC/DC og DC/DC powersupply og DC-UPS produkter gjennom vår leverandør Nextys. Cover_x_Home_page_300ppi

Vårt brede spekter av både enfase og trefase strømforsyninger er ideelle løsninger for mange applikasjoner. De er kompakte, leverer høy effektivitet, høy pålitelighet og god ytelse.  Enkelte av våre strømforsyninger utmerker seg som spesielt kompakte, men andre kan leveres med IP65. De fleste av disse produktene takler 50% av overbelastningsbeskyttelse som standard, noe som gjør dem egnet for laster med høye inrush.

Våre Klasse II-enheter er spesielt knyttet opp imot applikasjoner som hjemme automasjon, enkle automatiseringer i maskiner, telecom, etc., i tillegg til applikasjon i forbindelse med fornybar energi. De har bevist pålitelighet og god effekt pr volum-forhold.

Våre Klasse I-enheter har fått utmerkede tilbakemeldinger fra markedet for sin pålitelighet og kompakthet. Enkel installasjon på grunn av pluggbare kontakter gjort dem til markedsledere for ulike industrielle applikasjoner.

Vi kan med dette sortimentet både kalkulere og levere DC-UPS løsninger både med 230Vac eller 12Vdc/24Vdc som inngangsspenning, 12Vdc eller 24Vdc som standard utgangsspenning. Utover dette kan vi samme spesifisere egne løsninger.