Batteri

Som standard benytter de fleste alarmer, UPS’er osv, ventilregulerte vedlikeholdsfrie blybatterier (VRLA, Valve Regulated Liquid Acid). Dette er en fellesbetegnelse for høyteknologi-batterier, som er helt tette. Batteriene har en usedvanlig høy ytelse med svært høy energitetthet. Med gode mekaniske og elektriske egenskaper i form av høy vibrasjonsbestandighet og levetid, egner disse seg spesielt godt til applikasjoner hvor man trenger en stabil strømforsyning ved strømbrudd.


PowerSource fører det meste av batterier tilpasset våre UPS-systemer. I applikasjoner der det settes krav til lange batteritider, designer vi tilpassede batteristativ eller kabinett, gjøre en nøyaktig kalkulering av kapasitet ut i fra krav i tillegg til å både montere, teste og idriftsette systemet.

Som en naturlig del av systemet, leverer vi også spesialtilpassede batteribrytere der applikasjonen krever dette. Ved feks å flytte batteriene ut av UPS, vil vi sammen med eier av systemet, kunne anbefale og bygge skap/kabinett ut i fra ønsker og krav.viagra vente

Ved ønske, kan vi eller en av våre installasjonspartnere foreta oppkopling av batteripakker og selvfølgelig teste disse opp imot systemet. Det samme gjelder utskifting eller utvidelse av batteripakker. Det er viktig å merke seg at batteriene er hjertet i en en UPS-innstallasjon og at vedlikehold av disse er avgjørende for at systemet skal fungere som tiltenkt. PowerSource vil kunne foreta det årlige vedlikeholdet av alle solgte UPS/batteriløsninger. Enten direkte eller ved bruk av våre lokale partnere.