Lithium Power Supply

Powersource AS kan stolt meddele at vi er signert som distributør av Clayton Power sine LPS (Lithium Power Supply) i Norge. Dette er et produkt som vekker oppsikt på verdensbasis av naturlige årsaker.

lps-icons_0012

LPS er en verdensnyhet som kommer til å forandre hverdagen til en hel bilpark. Ikke bare i Norge, og ikke bare innenfor et spesifikt segment, men generelt. Man kan nå spare både penger på drivstoff og miljø samtidig. I tillegg vil man ha tilgang på både 12Vdc og ren 230V, når som helst, hvor som helt.

Mer om de unike egenskapene til LPS (Lithium Power Supply), kan det leses om her på våre hjemmesider. Men, at dette produktet kommer til å lette hverdagen til tusner av yrkessjåfører, serviceteknikere, offentlige etater, ambulanser, brannbiler osv, er nok ikke langt fra sannheten.

Når man i tillegg til å spare økonomi i form av et betydelig redusert drivstoff-forbruk da man nå slipper tomgangskjøring for tilgang til 230V og samtidig sparer miljøet for mengder av Co2-utslipp av samme årsak, så kan vi forstå hvorfor denne allerede er blitt en suksess verden over.

Det er ikke lenger et spørsmål om dette er interessant for dere (nesten uansett hvem dere er og hva deres daglige virke er innenfor), men om hvor lenge dere tenker å vente med å ta kontakt.

LPS-input-outputs3a

Som distributør, jobber vi tett med Clayton Power for å tilrettelegge alle behov, uansett størrelse på prosjektet. Nøl derfor ikke med å ta kontakt. Vi kan hjelpe uansett og det vil dere utelukkende spare på.