Powersource har brukt nesten hele 2016 på å optimalisere vårt produktsortiment og for noen har vi kanskje i år virket noe vinglete. I motsetning til våre stortingspolitikere, har vi kun virket vinglete. Vi har vært trofaste mot vår plan og det vil fortløpende skje mye i vårt UPS-sortiment. Nye fantastiske produkter er allerede signert inn til fordel for andre og vi har vært gjennom en meget lærerik prosess som vil komme våre partnere og sluttbrukere til gode.

Vi starter med å presentere vår nyeste serie innen 3-fase UPS-segmentet.

taurus news

Power Taurus

Taurus er en konvensjonelle 3-fase UPS med teknolog som går utenpå de fleste modeller. Lite fotavtrykk samt muligheten til å levere UPS med interne batteriskuffer for enkelt batteribytte. At den kommer med en utgangs- powerfaktor på 1, gjør at man får det man investerer i. Når man i tillegg har et produkt med en effektivitet på hele 95% i normal Online modus, bør valget være enkelt.

Taurus leveres med et LCD touch-panel hvor både status kan avleses, alarmer vises og innstillinger enkelt kan utføres. I tillegg kan Taurus skilte backfeed beskyttelse, Dual Input som standard og lav THD (samt THDi). Høy kortslutningsytelse er enda et meget stort pluss med denne modellen.

Man kan velge mellom 32, 34, 36, 38, 40 blokker (12V) for best mulig å tilpasse batterikapasitet og ikke minst plass tilgjengelig. Egne batterikabinett med sikringer (effektbrytere i våre A2-kabinett), sikrer enkel konfigurasjon, montering og ikke minst et evt batteribytte.

Power Kronos

Dette er i realiteten en Power Taurus Light og er i manges øyne en «entry level» 3-fase UPS som leveres fra 10-40kVA. Vel, denne har faktisk mange av de samme kvalitetene som Power Taurus. Samme fotavtrykket, samme teknologi, samme gode egenskaper hva gjelder kortslutningsytelse og batterikonfigurasjon. Er man dog avhengig av enten Dual input (egen bypass inngang), manuell bypass og / eller intern isolasjonstrafo som opsjon, er allikevel Power Taurus enheten man bær gå for. Er dette tillegg man ikke har behov for, er Power Kronos en modell man så absolutt bør se nærmere på.

Vi vil om ikke lenge, kunne holde kurs på begge enhetene i våre nye lokaler i Askim (Askim Næringspark) hvor vi også kan introdusere våre andre nykommere.

Er dere i en prosess der dere skal investere i en UPS, ta derfor kontakt med oss i Powersource. Det kan lønne seg å ta en prat med fagfolk når det skal gjøres såpass store investeringer. Vi utfører både veiledende tjenester, kalkulasjoner, tilbud, tilbyr installasjon, test og idriftsettelse samt oppfølgning og service i etterkant.