Om Oss

Hva er PowerSource

PowerSource er en divisjon i Magnor Norway AS som leverer løsninger primært innen LED-belysing og avbruddsfri kraft. Og vi er opptatt av å gi den mest pålitelige strømbeskyttelse for virksomhetskritiske applikasjoner. Den innovative produktporteføljen sikrer kunden trygghet i form av ideelle løsninger for maksimal oppe tid.

PowerSource kan tilby et bredt spekter av både PDU (Power Distribution Units) og batterier tilpasset våre systemer. I tillegg til dette fører vi Nextys sin portefølje av DIN-skinne monterbare strømforsyninger som deres representant for Norge.

PowerSource fører et meget bredt spekter av kvalitetsprodukter som et naturlig ledd i vår grønne profil. Dette er produkter som tilfredsstiller de strengeste krav og som kan erstatte det meste av allerede installerte lyskilder og energi produkter på markedet. Dette gir et resultat at bruker både sparer i form av utgift til forbruk, men også i form av levetid.

Partnerskap

PowerSource har en visjon om å hjelpe deg på veien til nye og spennende forretningsmuligheter og økt lønnsomhet.

Våre vellykkede kunderelasjoner skyldes ikke bare vår spisskompetanse og ønske om våre kunders suksess, men like mye vår portefølje av produkter og løsninger som gir oss muligheten til alltid å finne rett løsning til enhver applikasjon. Godt hjulpet fra et bredt nettverk av anerkjente og nytenkende produsenter, er vår rolle å hjelpe våre kunder til suksess innen nye områder. I tillegg leverer vi utvidet service som vil styrke våre felles interesser;  å tilby et bredere spekter av innovative løsninger for våre kunder.

Gjennom vårt tette samarbeide med alle våre allierte, vil vi til enhver tid prøve å finne koplinger internt i vårt nettverk. På denne måten vil våre partnere kunne utvide sin portefølje, kompetanse, konkurransegrunnlag og mulighet til å tilby et bredere spekter av løsninger.

For at våre partnere skal kunne ha fokus på å sikre sine interesser mot sluttkunde, bistår vi i prosessen der det må gjøres utredninger, beregninger, dimensjonering samt i enkelte tilfeller også å utforme tilbud. Alt dette på vegne av våre partnere.

Ta derfor kontakt i dag dersom du er genuint interessert i teknisk salg, jobber i, eller driver en elektro eller et IT-selskap med et ønske om å utvide porteføljen, kunnskapen og samtidig oppdage et helt nytt og spennende marked.

Sikker strømforsyning - 230V AC - 12V DC - 48V DC systemer

Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter satt sammen til å bli de mest kostnadseffektive løsninger for strømkvalitet til de aller fleste applikasjoner. Alt fra mindre kritiske til de meste virksomhetskritiske installasjonene. Alt fra hjemmebruk til datasenter og industri. Vi kan kun klare dette i samarbeide med våre partnere, noe som betyr at vi er i konstant kontakt med markedet, i planleggingsfasen til sluttresultatet. Felles kunnskap kan veldig ofte resultere i de beste løsningene.

Trygghet – Våre UPS-produkter, leveres som standard med hele 3 års garanti. Dette med mulighet til å utvide til hele 5 år på enkelte produkter/løsninge, forutsatt at det installerte utstyret har vedlikeholdsavtale tegnet av bruker.

Levering – Varer som er lagerført sendes som regel samme dag eller neste arbeidssdag.

Service – Vår partner Sitecom AS har et support-team som er villige til å stille opp på kort varsel. I tillegg til dette setter vi pris på at det tas kontakt pr telefon dersom man trenger umiddelbar support. Selvfølgelig uten å måtte ha signert noen egen avtale for dette. Sitecom er PowerSource sin partner for servicetjenester i hele Norge.

Support– La oss konfigurere din UPS applikasjon. Ta kontakt slik at vi gi et tilbud som er tilpasset deres forespørsel. Er dere usikre på behovet, så stiller vi opp på en uforpliktende befaring.

Med vår kunnskap innenfor salg og teknisk support, kan vi bidra til å hjelpe i alle ledd av et prosjekt. Alt i fra forespørsel til installasjon og sluttrapport.