Laptop4

Hvordan kan vi hjelpe?

For å drifte dagens produksjon, være garantert sikker og stabil strøm til dataparken, kunne operere på et sykehus, være sikker på at finnes strøm til nødutstyr og nødlys i dagens bygninger og ikke minst tuneller, kunne foreta et salg over disk osv……selv om strømmen blir borte, er man avhengig av en UPS (avbruddsfri strømforsyning).

Synes du som selger, forhandler, installatør eller kunde, at det er vanskelig å finne de riktige produktene eller løsningene? Ta det med ro, du er ikke alene. Når det kommer til enten salg eller innkjøp av UPS. Er det mange faktorer man bør vurdere produktet eller løsningen opp imot. At dette føles vanskelig, er også ikke ukjent.

Litt avhengig av hvor eller hvem man henvender seg til, så legges det ofte vekt på forskjellige verdier. Det være seg begrep som ”small footprint”,” lav THDi”, ”power faktor”, ”høy kortslutningsytelse” osv, i tillegg til de vanlige, ”Offline”, ”Line Interactive” og ”Online”. Når man legger til ”skalerbar”, ”modulær”, ”redundant”, ”1-fase”, ”3-fase”, ”snmp” osv..da blir det ikke lett. Om man ikke anser seg selv som en professor innen tekniske fremmedord, er det jammen ikke lett å vite hva man enten skal tilby eller gå til innkjøp av.

ordsky

Prisene oppfattes også som regel alltid som høye (selv om de i de fleste tilfeller alltid kan forsvares og ikke minst betale seg selv tilbake i løpet av produktet/løsningens første leveår), og da gjør det ikke situasjonen enklere når de varierer fra et akseptabelt minimum til et utopisk maksimum.

Så, hva gjør man. Som forhandler eller installatør som skal tilby et slikt produkt eller løsning, vil man lene seg på sine faste kontakter/leverandører. Dette for å gjøre jobben enkel for seg selv. Men, er dette riktig? Det viktigste for deg som selger, er at du får salget. Og at du i ettertid kan være trygg på at det som er solgt er det riktige produktet eller den riktige løsningen for den aktuelle applikasjonen. Og selvfølgelig at kunden føler seg både ivaretatt og at det er forståelse for at investeringen gjort, er den rette.

 

For deg som kunde

For deg som kunde, blir dessverre ofte pris den avgjørende faktoren. I mange tilfeller vil man også kun forholde seg til den ene selgeren/kontakten. Som man kjenner til fra tidligere (kanskje av gode grunner). Kun for å slippe å gå en ny runde hvor det stilles vanskelig spørsmål og hvor man ender opp med å måtte vurdere en haug med tilbud. Tilbud som igjen varierer mye på pris og som inneholder, …nettopp ….masse flotte tekniske begrep. Men det er ikke alltid man ender opp med det rette alternativet.

Er du som selger/installatør eller forhandler, i en situasjon der du en sjelden gang eller ofte får forespørsler eller tilbyr denne type produkter/løsninger? Eller, er du en kunde som i en prosess der du skal gå til innkjøp, eller sitter i en posisjon der du blir aktuell i slike prosesser?

kurs

Powersource AS

Powersource AS er en leverandør av nettopp disse produktene og løsningene, det skal det ikke legges skjul på. Vi er i tillegg en kunnskapsbedrift som ønsker å trene våre partnere, installatører, forhandlere og ikke minst kunder. Vi har lang erfaring innen planlegging, kalkulering, prosjektering og ikke minst salg.

Vi avholder kurs (kostnadsfrie selvfølgelig) for både mindre og større samlinger. Vi kommer gjerne til din bedrift enten du er ”selger” eller kunde. Om du er 1 eller 100, nettopp for å informere om hva en UPS er og hvilke forhold man bør være klar over.

Ønsker du at vi hjelper deg i en prosess, ta kontakt. Ønsker du at vi kommer og kurser deg og din bedrift, ta kontakt. Hvordan kan vi hjelpe?