Lysere tider i Kirkeveien 71 med LED taklamper/plafonger

Mørketiden blir litt mindre mørk for et borettslag på Haslum, nye LED taklamper/plafonger lyser opp for beboerne i Kirkeveien 71. Som et ledd i å redusere utgifter samt spare miljøet, har styret i borettslaget besluttet å erstatte alle tradisjonelle lyskilder med LED belysning. Plafongene som benyttes er av typen PI16WS.

Kalkulert gevinstLED taklamper/plafonger, LED Belysning for Industrien

Med en nøye kalkyle utført av dem selv, ble de overrasket av hvor mye det var hente ved å erstatte tradisjonelle lysrør og andre lyskilder til LED taklamper/plafonger. De nye lyskildene vil gi en besparelse på 70% i forhold til tidligere belysning med tradisjonelle lysrør og glødelamper. Løsningen som er valgt er rene Kinder-egget, det vil gi borettslaget bedre lys, økonomisk besparelse, og miljøgevinst.

Valget falt på PowerSource AS

Etter en grundig evaluering av tilbydere falt valget på PowerSource AS som leverandør. Installasjonen som blir gjennomført av Lys Ide, begynner allerede nå i desember. Selv om det er mørkt ute mesteparten av døgnet, kan beboerne i Kirkeveien 71 se lysere tider i møte nå som det nærmer seg jul. Første del av installasjonen starter uke 50 og er beregnet å være ferdig i løpet av februar 2019.