PS-serien
ps1

PowerSource AS har i det siste brukt mye tid på å tilpasse oss det avbruddsfrie markedet enda bedre. Og med det vært i tett dialog med aktuelle produsenter verden over. Vi har som et resultat av dette arbeidet fått gjort en del endringer i vår struktur. Noe som blant annet innebærer at vi fremover kan introdusere en del nye produkter. Først i rekken er PS 1-3kVA Online UPS som kommer i både Tower og Tower/Rack-utgave. PS-serien vil på mange måter kunne likestilles med flere av de produktene vi fremdeles fører. Men hva ville en nyhet vært uten “nyheter”.

Et av egenskapene PS RT (Rack/Tower-serien) er alene om i vårt sortiment. Er at hele serien (dette inkludert tilhørende ekstra batterikabinett for utvidet batteritid), kommer i 2U format. Vi har hatt modeller i dag hvor dette har vært umulig uten å gå på kompromiss av dybden. Dette betyr at vår nye serie er mye mer plassbesparende der den skal monteres inn i et 19” rack.


ps1rt

 

PS Rack / Tower UPS System

Vi har fått lagt til en EPO (Emergency Power Off) som standard på hele serien. Dette i form av en standard lasket terminal i bakkant av UPS’en som gir muligheten til å fjernbetjene en evt nedkjøring av UPS dersom det skulle være behov for dette. PS RT gir oss også muligheten til å enkelt bytte batterier fra fronten. Dette også uten å gjøre lasten strømløs (såkalt HotSwap), hvilket gjør et slikt nødvendig bytte mye enklere. Om ikke det var nok, så gir PS-serien oss muligheten til å fordele kritisk og “ikke så kritisk” last.

I bakkant av UPS’en er utgangene delt inn i to (2) grupper. Ved strømstans vil man kunne programmere (via frontdisplay) hvor lenge det skal ta før man kopler ut en av gruppene slik at gjenstående batterikapasitet kun forsyner den mer kritiske lasten. Vi kan med dette øke batterikapasiteten på last som har et større og lenger batteribehov.

En ny stor fordel er at tilkoplinger av ekstra batteripakker på PS RT-serien (der man har behov for utvidet batteritid), er i front av UPS. Under frontdeksel skjules egne tilkoplingsstykker, noe som gjør det mye enklere å tilkople (og ikke minst frakople ved behov) uten å måtte krype i bakkant av overfylte rack.

God Power faktor

Nevnte vi at hele PS-serien har en power faktor 0,9? Altså avgitt effekt for en 1000VA UPS er hele 900W mot normalt 700-800W og at da en 3kVA UPS vil kunne levere hele 2700W. Det kaller vi maks utnyttelse av tilført effekt!

At vi kan “snu” og vende på frontdisplayet i PS RT-serien kun ved et par tastetrykk i front, kan ikke annet enn å anses som utrolig brukervennlig og enkelt. Uansett om man velger å montere den inn som en Tower eller Rack-enhet så slipper man å fysisk skru og vende på displayet for å kunne lese verdiene ‘”rett vei”.

Dette er bare noen av mange funksjoner. Mer om produktet, når disse kommer inn til lager og ikke minst til hvilken fantastisk pris man kan få denne serien for, finner du mer ut av ved å Ta kontakt.