Da har Dag Kristian Jansen, hatt sin første dag på jobb hos oss i PowerSource AS.

Dag Kristian Jansen i PowerSource AS

 

Dag Kristian Jansen er en mann med mange kvaliteter, med en god ballast som han bringer med seg til oss. Hvor han for ansvar for logistikk og innkjøp.

Her kan nevnes: lederroller i Gjensidige Forsikring, Spydeberg Sparebank og DnB. De siste årene har han jobbet som adjunkt i den videregående skolen.

Forøvrig er Dag også aksjonær i PowerSource AS.

 

 

Hvem er PowerSource AS ?

Power Source er et heleid Norsk selskap som leverer løsninger primært innen LED belysing og avbruddsfri kraft med hovedkontor i Askim og avdelingskontor i Ålesund.

Selskapet sitter med en betydelig kompetanse innenfor sine arbeidsområder. Ansatte som har over 25 års erfaring innen vår kjernevirksomhet. Dette betyr en trygghet for våre kunder, med riktige løsninger i en hver utfordring.

Vi er tett på våre produsenter og leverandører. Kjenner deres kvaliteter på ulike nivåer og kan derfor trygt anbefale deres produkter.

Vi er opptatt av å gi den mest pålitelige strømbeskyttelse for virksomhetskritiske applikasjoner. Den innovative produktporteføljen sikrer kunden trygghet i form av ideelle løsninger for maksimal ”oppe tid”.

Power Source AS kan tilby et bredt spekter av både PDU (Power Distribution Units) og batterier. I tillegg til dette fører vi en portefølje av DIN-skinne monterbare strømforsyninger.

PowerSource AS fører et meget bredt spekter av kvalitetsprodukter som et naturlig ledd i vår grønne profil. Dette er produkter som tilfredsstiller de strengeste krav og som kan erstatte det meste av allerede installerte lyskilder og energi produkter på markedet. Dette resulterer i at bruker, både sparer utgifter til forbruk, men også i form av levetid.

PowerSource AS har bevist med sin kompetanse og kvalitets produkter innen LED at de blir foretrukket av store og små bedrifter som sin leverandør. Våre lysrør er testet av FFI og bestått en meget krevende test.