banner-ups-power-call

Powersource AS er ikke bare en leverandør av avbruddsfrie produkter rettet mot det professjonelle markedet. Vi er en kunnskapsbedrift med en samlet erfaring innen IT og elektrobransjen som gjør oss til en foretrukken samarbeidspartner når det skal tilbys avbruddsfri kraft til alt fra mindre til mer komplekse installasjoner.

Offentlige og private anbud

Vi kalkulerer kapasitet ut i fra forespørsel, tar utgangspunkt i gjeldende forskrifter, dokumenterer kortslutningsytelser og designer den totale løsningen. Slik at vi sammen med våre samarbeidspartnere blir en interessant tilbyder.

PowerSource skolen

Vi kurser våre forhandlere/samarbeidspartnere slik at de er mer rustet til å selge inn løsninger. Og til å ta førstelinje support dersom dette er av interesse.


byggeprosjektering-620x217

Vi utfører befaring, test og idriftsettelse av alle våre systemer i tillegg til å tilby. Og utføre både vedlikehold og service der våre samarbeidspartnere ikke ønsker å ta dette selv.

Vi gir råd og veieder, vi analyserer og konkluderer. Vi holder oss selv og våre partenere oppdaterte, og vi bidrar med vår og våre leverandørers kunnskap. Vi er kun et telefonnummer eller en epost unna. Alt dette for at våre samarbeidspartnere kan gjøre det de er gode på.

Ikke rart at vi i mange tilfeller er en foretrukken leverandør når det kommer til avbruddsfri kraft!

Når vi nå har fått inn kvalitetsprodukter innen LED-belysning, DIN-skinne monterbare AC og DC produkter fra Nextys i Sveits som et tillegg til våre anerkjente UPS-systemer, så kan vi kalle oss en komplett leverandør som gjør valget både trygt og smart!

Besøk våre hjemmesider www.powersource.no

Eller, ta kontakt pr epost: post@powersource.no / tlf: 64808085