Våre produkter

Offline/Line Interactive UPS/Ekstrautstyr

Ekstrautstyr

1-200kVA

Vi leverer alt innen standard ekstraustyr til våre avbruddsfrie løsninger. Fra kommunikasjonskort, bypassbrytere til batteriskap.


Online 1-fase UPS

MS II

6-20kVA

En brukervennlig men allikevel en avansert UPS som passer best til de mer virksomhetskritiske applikasjoner.

ARES

1-3kVA

Ares er vår nyeste serie Online UPS med grupperte utganger, ECO og EPO som standard. Dette produktet er tiltenkt små virksomhetskritiske applikasjoner.

ARES RT

1-3kVA

ARES RT 1kVA -3kVA vår nyeste serie Online UPS med grupperte utganger, ECO og EPO som standard. Kan monteres som både 2U 19" rack og tower. Passer perfekt til små virksomhetskritiske applikasjoner.

MSIII RT

6-10kVA

MSIII RT er en ny serie Online UPS med ECO og EPO som standard. Kan monteres som både 19" rack og er en smart løsning til virksomhetskritiskt utstyr.


Online 3-fase UPS

PDU / ATS

ATS

En ATS (Automatic Transfere Switch) har dual input og gir redundant beskyttelse. Dersom den primære strømkilden faller fra, vil den automatisk veksle til den sekundære tilførselen.

Switched

Switched PDU kommer med innebygd nettverks-grensesnitt og gir derfor brukeren tilgang til PDU via nett/web. Man kan blant annet slå av eller på utgangene i tillegg til å overvåke belastningen remote.

Monitored

En Monitored PDU kommer blant annet med innebygget WEB/SNMP grensesnittet som lar deg overvåke PDU'ens strømforbruk via nettverk i tillegg til lokalt via UPS'ens LED-meter.

Basic

Basic PDU er en enkel i bruk men allikevel en avansert PDU som enkelt kan oppgraderes med nettverkstilgang ved bruk av CMP. Leveres som vertikale og horisontale enheter.


AC/DC

PSNBP30

Batteripakke for DIN skinne monterbar til våre DC-UPS med 12V 1,2Ah/2,4Ah batterikapasitet.

PSNCU120

120W DC UPS for DIN Skinne montering med 12Vdc / 24Vdc utgangsspenning.

PSDCU20

12V/24V DC DIN skinne monterbar UPS med LED display og som er spekket med funksjoner.

PSNUPS12/24

Kostnadseffektiv 12V/24Vdc Batterilader / DC UPS for DIN-skinne montering. 10-15Vdc på inngang for 12V DC UPS og 20-18Vdc på inngangen til 24V DC UPS


LPS

Ekstrautstyr LPS

Ekstrautstyr for montering samt kommunikasjon av Lithium Power Supply.

LPS

LPS 1500w

En Alt -I-Ett strømforsyning som vil revolusjonere. Enkel tilgang på 12Vdc og 230Vac uansett, hvor som helst. Reduser antall timer bilen går på tomgang og med det, spar både forbruk og miljø.


LED belysning