Vi kan endelig presentere en etterlengtet nyhet i vårt allerede brede sortiment av avbruddsfrie strømforsyninger (UPS). Keor Multiplug er en virkelig plug and play, stand by UPS som kommer i både 600VA og 800VA. Dette produktet retter seg spesielt mot enklere applikasjoner i hjemmet eller på kontoret.

Keor Multiplugg gir effektiv beskyttelse mot enhver forstyrrelse på strømnettet. Den beskytter også telefon/faks/modem/LAN mot overspenninger via RJ11/RJ45 kontakter. Keor multiplugg er utstyrt med 6 stk standard uttak som gir batteribackup i tillegg til å fungere som overspenningsvern samt 2 stk standard uttak som fungerer som rene overspenningsvern.

Med CPU styring

Den er CPU-styrt og kommer med 1 stk vedlikeholdsfritt ventilregulert blybatteri (7Ah/9Ah) som gir 10min batteritid ved 80% belastning. Den verner også om egne batterier ved å beskytte seg mot total utladning samt overlading, noe som forlenger batteriets levetid. Batteriet er på sin side meget enkelt å bytte uten bruk av spesiell verktøy.

Keor Multiplugg kan også kobles til en PC via USB-porten. Ved bruk av vedlagt programvare kan man i tillegg til å overvåke driften og se status, gjøre det mulig for UPS selv å utføre en kontrollert nedkjøring av Windows operativsystemer ved et strømbrudd.

Keor Multi styres av en mikroprosessor og er i stand til å vise følgende alarmer og driftsmoduser via to status-LED:

• Normal drift

• Batteridrevet drift

• Overbelastning

• Batteritid

• «End Off» batteritid

Keor Multiplugg er selvfølgelig CE-merket i henhold til direktiver 73/23, 93/68, 89/336, 92/31, 93/68, i tillegg til å være designet og bygget i samsvar med følgende standarder:

• EN 62040-1 «Generelle og sikkerhetskrav for UPS som brukes i områder som er tilgjengelig for brukeren »

• EN 62040-2 «Elektromagnetiske krav kompatibilitet (EMC)»

Keor Multiplugg kommer for salg i November 2014 men man kan allerede nå melde sin interesse ved å ta kontakt på epost eller telefon. 

Se vårt øvrige utvalg av UPSer, vi er alltid oppdatert!