Vi har et helt nytt UPS produktsortiment

UPS produktsortiment - ares-rt-1a

2016 har vært et år hvor vi i PowerSource har måttet omstille oss på mange måter. Selvfølgelig, alt til det bedre og med en visjon om å følge opp vårt motto «være en fremoverlent og innovative leverandør av avbruddsfrie strømforsyninger».

Vi har flyttet vårt lager og kontoradresse fra Flateby i Enebakk, til de gamle lokalene til daværende YIT, i Askim. Vi har gått inn i et tettere samarbeide med MagnorNorway, som vi også deler lokaler med, og vi har gjort store endringer i vårt produktsortiment. Det siste først:

Nytt UPS produktsortiment

PowerSource AS har grunnet ny og bedre teknologi, valgt å skifte ut hele vårt sortiment på UPS. Dette både 1-fase og 3-fase. Mer er på vei inn i form av nye innovative produkter, men vi kan ta det vi har først. Vi vil selvfølgelig fortsette å supportere og gjøre service på «gamle» systemer og produkter.

  1. 1-fase har vi redusert antall produkter fra 6 modeller til 4. Alle til hvert sitt bruk. Dette er helt nye produkter som gjennom årene er blitt utbedret etterhvert som kravene til både effektivitet, støy, power faktor og ikke minst brukervennlighet har gjort seg mer gjeldende.
  2. Med vårt helt nye 3-fase UPS-sortiment, er vi enda mer rustet til å kunne levere anlegg og løsninger som ikke bare tilfredsstiller de strengeste krav til oppetid, men også effektivitet, power faktor 1, plass og ikke minst dual input, kortslutningsytelse. Pris vil alltid være en viktig del av den totale løsningen. Og vi mener vi nå er meget konkurransedyktige til tross for at produktene er spekket med egenskaper.UPS produktsortiment - Ekstrautstyr LPS Monteringsbrakett Powersource
  3. Vi ble i August 2016 utnevnt som distributør av et nytt produkt, utviklet og produsert av Danske Clayton Power. Dette produktet vil uten tvil revolusjonere en hel bilverden hva gjelder tilgang til avbruddsfri, strøyfri, vedlikeholdsfri og ikke minst, grønn tilgang på både 12V og 230V. Med LPS Energy har vi allerede får innpass i et nytt og spennende automotivt marked.

Nytt år nye muligheter

PowerSource AS går derfor inn et meget spennende nytt år. Med et nytt UPS produktsortiment. Og vi håper vi kan innvolveres i både samme grad hos noen og i langt større grad hos andre. Dette for å fortsette å bevise vår styrke. Og ikke minst kunne hjelpe våre våre partnere i å levere produkter og løsninger som markedet kan nyte godt av.

Skulle dere ønske mer om oss, eller våre produkter, ta kontakt. Vi er «alltid» åpne og stiler alltid opp. Og til sist…hos oss kreves det ikke noen spesiell eller kostbar avtale for å få support. Vi er her for å hjelpe.