UPS

PowerSource har et bredt utvalg av UPS-løsninger til de fleste formål. Alt fra tradisjonelle pluggbare til modulære, installerbare løsninger. Med et team av erfarne medarbeidere vet vi også å tilpasse oss dagens krav, hvilket har resultert i at vi også har løsninger som gir muligheter for feks lange batteritider. En UPS skal ikke bare beskytte mot strømbrudd med også spenningsvariasjoner.


Line Inteactive UPS

Med et kompakt design, er våre linje-interaktiv UPS enkle å installere og sette opp. Utstyrt med spenningsregulatorer, indikatorlamper (enkelte modeller leveres med dislay) og telefon/modem-beskyttelse, sikrer de total og pålitelig beskyttelse i miljøer der kontinuitet er nødvendig. Best egnet i mindre kontorapplikasjoner såvel som i private hjem, tilbys disse til konkurransedyktige priser til tross for sin overlegne kvalitet. Enkelte av våre Line Interactive UPS leverer også ren sinus på utgangen.


1-fase Online                3-fase Online UPS

Alle våre Online UPS leveres med display for enkelt å administrere systemet. Våre mest populære enheter leveres med transformator-fri teknologi for å sikre høykvalitets utgangsspenning og for å tilfredsstille en effektivitet på opptil 95%: Dette for å nevne noen av de teknologiske nyvinningene til våre UPS. Vi leverer UPS med kapasitet fra 1000VA til 800kVA, noe som gjør at vi kan integrere våre systemer i de aller fleste applikasjoner. De fleste, utstyrt med en DSP mikroprosessor for en nøyaktig og konstant kontroll målinger i tillegg til en overlegen effektfaktorkorrigering (PFC). Alt dette for å garantere at alle virksomhetskritiske applikasjoner gis den beste beskyttelsen.

Vi leverer 1-fase, 1/3-fase og 3-3-fase produkter, noe som gjør oss til en komplett leverandør av avbruddsfrie strømforsyninger.


Modulære

En modulær UPS gir fleksibiliteten til å utvide et allerede installert UPS. En modulær UPS er i tillegg til å være ekstrem pålitelig, meget enkle å installere, noe som igjen sikrer lavere kostnader over tid. Konsekvensene av en evt feil, er også mindre i form av kapasiteten på modulene som er installert. En modulær UPS er også skalerbar i forhold til å kunne øke kapasiteten på systemet i tråd med lasten. De gir brukeren mulighet til å tilpasse systemet mer tilpasset lasten og kan oppgradere uten brudd. En modulær UPS tilbyr en unik form for redundanse. I tilfelle av en feil på en av modulene, vil de resterende modulene garantere videre drift uten brudd i forsyningen. Dette takket være den parallelle lastdelingen mellom modulene. Ved bruk av våre modulære UPS, tilbys redundante systemer uten å måtte installere flere UPS-enheter. Noe som både tar plass og er lite kostnadseffektivt.