Online 1-fase

PS_1

 

 

PS 1-3kVA-serien er en dobbelt konverterende Online UPS som spesielt er kjent for sin DSP-kontrollerte teknologi, høye inngang og utgang effektfaktorer, overlegne spenningsvinduet på inngang hvilket gir en energisparing, anslått gjenværende tid i display og ECO-modus. Dette er en ideell UPS til datarom, nettverkssenter, kommunikasjonssystemer, styresystemer samt andre kritiske laster, som igjen krever maksimal beskyttelse. Les mer..

 

 

 


psrt4

 

 

PS RT 1-3kVA-serien er en dobbelt konverterende Online UPS som spesielt er kjent for sin DSP-kontrollerte teknologi, høye inngang og utgang effektfaktorer, overlegne spenningsvinduet på inngang hvilket gir en energisparing, anslått gjenværende tid i display og ECO-modus. Dette er en ideell UPS til datarom, nettverkssenter, kommunikasjonssystemer, styresystemer samt andre kritiske laster, som igjen krever maksimal beskyttelse. Les mer..

 

 

 


 

psrt6_1

 

PS RT 6-10kVA-serien er en dobbelt konverterende Online UPS som spesielt er kjent for sin DSP-kontrollerte teknologi, høye inngang og utgang effektfaktorer, overlegne spenningsvinduet på inngang hvilket gir en energisparing, anslått gjenværende tid i display og ECO-modus. Dette er en ideell UPS til datarom, nettverkssenter, kommunikasjonssystemer, styresystemer samt andre kritiske laster, som igjen krever maksimal beskyttelse. Les mer..

 

 


 

daker1

 

Daker UPS serien er tilgjengelig i 1-10kVA og er en UPS som også gir muligheten for ekstra batteritid ved å leggeeksterne, tilhørende batterikabinett. Ved ekstra lange batteritider, finnes også tilleggsutstyr som ekstra store ladere.

Daker UPS sikrer ingen omkoplingstid, leverer ren sinus på utgangen både i normal og batteridrift for å gi maksimal beskyttelse av kritisk last. Les mer..