Våre produkter

Våre produkter

Våre produkter UPS og LED belysning – PowerSource AS 

UPS – avbruddsfri strømforsyning fra PowerSource AS. PowerSource AS leverer UPS-løsninger i alle størrelser. Pluggbare UPS opp til 3kVA leveres både som offline, line interaktive og online. Større installer bare UPS leveres både med 1- og 3-fase utgang. Både modulære enheter for montering i rack, og stand-alone enheter opp til 800kVA.Dine behov er vår utfordring, vi følger dere hele veien frem. Prosjektering, installasjon, vedlikehold og service 24-7.

Blant våre produkter finner du også:

Vi har LED Belysning for industrien, et bredt spekter av modeller og bruksområder. Deres behov er vår utfordring, vi følger dere hele veien frem. Med Prosjektering, installasjon, vedlikehold og service 24-7.Våre Industriserier innen LED produkter redusere strømforbruket opp til 70%. Vår erfaring er at industrien ser nytten av dette i forbindelse med å redusere kostnader hvor strømregningen er en høy utgiftspost.Bytte av konvensjonelle lyskilder til LED lys er en del av det grønne skiftet. Hvor de faktisk også i mange tilfeller får støtte i fra Enova, som støtter slike miljøbesparende tiltak.Vi har produkter som erstatter G13 sokkel (lysrør T5 –T8)  E27 sokke – l E40 sokke – l B22 sokkel og G24 sokkel samt mange ulike flomlys og fasadebelysning armaturer beregnet for stolpe feste eller veggfeste.PowerSource AS har det du trenger innenfor LED belysning for industrien. I våre produkter.Batterier er hjertet av våre UPS og vi tilbyr derfor det meste innen vedlikeholdsfrie blybatterier. Både tilpasset våre applikasjoner og UPS, men også for andre løsninger. Vi er eneforhandlere for NorthStar batteriene, som med sin innovative ACE teknologi er fremtiden for lagring av energi.

NorthStar ACE gjør NorthStar til verdensmarkeds ledere med alle sine batterier.

NorthStar ACE TM (Advanced Connected Energy) er fremtiden for lagring av energi. Med sin innovative ACE TM teknologi tilbyr Northstar en unik overvåkning av batteriet, fra produksjon til batteriet må skiftes. Ved hjelp av innebygget “bluetooth” kan man overvåke batteriet både lokalt, og eksternt over “Cloud”. Lokalt får man avlesninger av alle verdier ved hjelp av en applikasjon på smarttelefon, og eksternt kan man knytte batteriene til Cloud ved hjelp av en enkel gateway. Fysiske målinger av batteriets verdier er derved gjord overflødig. Full kontroll over dine energilager, både lokalt og eksternt.

UPS

ARES RT

1-3kVA

ARES RT 1kVA -3kVA vår nyeste serie Online UPS med grupperte utganger, ECO og EPO som standard. Kan monteres som både 2U 19" rack og tower. Passer perfekt til små virksomhetskritiske applikasjoner.

MS II

6-20kVA

En brukervennlig men allikevel en avansert UPS som passer best til de mer virksomhetskritiske applikasjoner.

MSIII RT

MSIII RT-serien er en helt ny dobbelt konverterende Online UPS, avbruddsfri kraft, som spesielt er kjent for sin DSP-kontrollerte teknologi, høye inngangs effektfaktor, PF utgang på 1, overlegne spenningsvinduet på inngang hvilket gir en energisparing, anslått gjenværende tid i display og ECO-modus.

HT11-Serie 6-10kVA

HT11-serien er en serie online UPSer for gulvmontering fra 6 til 10kVA. Dette er det vi kaller en dobbel konverterende UPS, som har full DSP-kontroll teknologi. Denne serien har avansert 3-stegs teknologi, som gir opptil 95% totaleffektivitet. Med sitt kompakte design og sin høye kraftdensitet (Powerfaktor kW = kVA) , er HT11 serien et ideelt valg for computere, telekom utstyr og annet sensitivt utstyr.

HR11-Serie fra 1kVA til 10kVA

HR11-serien er en serie online UPSer for rackmontering / gulvmontering fra 1 til 10kVA. Detter er det vi kaller en dobbel konverterende UPS, som har full DSP-kontroll teknologi. I størrelse 6 til 10kVA har denne serien UPS avansert 3-stegs teknologi, som gir opptil 95% totaleffektivitet. Med sitt kompakte design og sin høye kraftdensitet (Powerfaktor kW = kVA) , er HR11 serien et ideelt valg for computere, telekom utstyr og annet sensitivt utstyr.

HT11-serie 1kVA til 3kVA

HT11-serien er en serie online UPSer for gulvmontering fra 1 til 3kVA. Dette er det vi kaller en dobbel konverterende UPS, som har full DSP-kontroll teknologi. ( Digital Signal Prossessering) Med sin høye kraftdensitet (Input / Output Powerfaktor), og selvjusterende utgangsfrekvens, er HT11 serien et ideelt valg for computere, telekom utstyr og annet sensitivt utstyr.

HT11-Serie 6-20 kVA Tower

HT11-serien 6-20 kVA Tower er en serie online UPSer for gulvmontering fra 6 til 20kVA. Dette er det vi kaller en dobbel konverterende UPS, som har full DSP-kontroll teknologi. ( Digital Signal Prossessering) I størrelse 6 og 10kVA kan denne serien leveres med utgangstrafo innebygget (TX-variant).

ARES

1-3kVA

Ares er vår nyeste serie Online UPS med grupperte utganger, ECO og EPO som standard. Dette produktet er tiltenkt små virksomhetskritiske applikasjoner.


Batterier

PowerSource AGM batterier

AGM batterier i vår egen Anker serie er utviklet med basis i vår kompetanse vedr produksjonsteknikk og markedstrender.

NorthStar ACE

NorthStar ACE har som mål å alltid være ledende innen bransjen, med innovative løsninger som overgår kravene fra våre kunder og reduserer deres driftskostnader.


PDU 

ATS

En ATS (Automatic Transfere Switch) har dual input og gir redundant beskyttelse. Dersom den primære strømkilden faller fra, vil den automatisk veksle til den sekundære tilførselen.

Switched

Switched PDU kommer med innebygd nettverks-grensesnitt og gir derfor brukeren tilgang til PDU via nett/web. Man kan blant annet slå av eller på utgangene i tillegg til å overvåke belastningen remote.

Monitored

En Monitored PDU kommer blant annet med innebygget WEB/SNMP grensesnittet som lar deg overvåke PDU'ens strømforbruk via nettverk i tillegg til lokalt via UPS'ens LED-meter.

Basic

Basic PDU er en enkel i bruk men allikevel en avansert PDU som enkelt kan oppgraderes med nettverkstilgang ved bruk av CMP. Leveres som vertikale og horisontale enheter.


AC/DC

PSNBP30

Batteripakke for DIN skinne monterbar til våre DC-UPS med 12V 1,2Ah/2,4Ah batterikapasitet.

PSNCU120

120W DC UPS for DIN Skinne montering med 12Vdc / 24Vdc utgangsspenning.

PSDCU20

12V/24V DC DIN skinne monterbar UPS med LED display og som er spekket med funksjoner.

PSNUPS12/24

Kostnadseffektiv 12V/24Vdc Batterilader / DC UPS for DIN-skinne montering. 10-15Vdc på inngang for 12V DC UPS og 20-18Vdc på inngangen til 24V DC UPS


LPS

LED belysning

Cornlight

Våre Cornlight gir enorme besparelser i strømforbruket Våre Cornlight leveres i mange forskjellige effekter alt i fra 7 watt opp til 120 W, med ulike sokler E40 – E27- B22 – G24 Enkel installasjon. Park Lys – Gatelys – Tradisjonelle HQL og Damplyspærer Ta kontakt for priser på de forskjellige effektene.

Panel

Lekre LED panel er som enkelt erstatter mindre og større lyskilder i de fleste miljøer. Det er en enkel installasjon som leveres i mange effekter som rektangulære – runde – firkantede lyskilder, med eller uten støpsel ditt valg.

Lysrør

LED lysrør hjelper til med å redusere strømutgiftene med minimum 50%. Våre T8 LED lysrør, har alle innebygget type 3 driver og kan med dette direkte erstatter tidligere standard lysrør uten noen form for ombygging.


  • 1
  • 2